Cary Fashion

Informatii Retur

POLITICA DE RETURNARE SI RAMBURSARE

Poti solicita returnarea produselor in termen de maxim 14 zile calendaristice.

Daca nu esti complet mulțumit, poti returna produsul pentru o rambursare completă, cu excepția taxelor de transport.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu etichetele atasate, sa nu prezinte pete, urme de uzura fizica, sau deteriorare.

Costurile generate de returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator.

În conformitate cu cele de mai sus, solicitantul acceptă și face uz de Dreptul de Retragere, așa cum este reglementat de legile românești în vigoare.

Care sunt motivele pentru o returnare?

 • Daca doresti sa returnezi   comanda in termen de 14 zile de la primirea acesteia.
 • Daca produsul este defect.
 • Daca produsul primit prezinta daune cauzate de transport.

Produsele cu dimensiuni personalizate si produsele personalizate prin imprimare, sau brodare nu pot fi returnate!

Daca produsul este defect trebuie semnalizat termen de 14 zile de la primirea coletului, costurile tur-retur fiind suportate de catre vanzator.

Daca doresti alta marime pentru produsul/produsele comandate, poti solicita acest lucru in termen de 14 zile de la primirea coletului, costurile tur-retur fiind suportate de catre cumparator.

Daca doresti un produs diferit, sau daca doresti alta marime pentru produsul/produsele comandate este nevoie sa plasezi o noua comanda pentru produsul dorit si sa returnezi produsul initial, urmand sa iti rambursam contravaloarea acestuia in termenele stipulate in acest document.

Livrarea altui produs decat cel comandat trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu alt produs, sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

RAMBURSARI

Dupa primirea returului și inspectarea starii articolului, vom procesa rambursarea. Te rugam sa acorzi intre 1 și 5 (cinci) zile de la primirea articolului pentru a inspecta produsul, apoi vom procesa rambursarea in maximum 5 zile lucratoare. Intregul proces de inspectie rambursare poate dura pana la maximum 10 (zece) zile lucratoare.
Rambursarile pot dura pana la 30 de zile pentru a aparea pe extrasul de cont al cardului tau bancar, in functie de compania de carduri de credit. Te vom anunța prin e-mail atunci cand returnarea ta a fost procesata.

Produsele nu pot fi returnate daca sunt desigilate, cu excepția cazului in care produsul este defect sau deteriorat.

In cazul produselor defecte sau deteriorate, te rugam sa ne contactezi la datele de contact de mai jos pentru a aranja o rambursare.

Care este limita de timp pentru garanția unui produs?

Garanția produsului este de 30 de zile.

Cum imi primesc banii inapoi?

Vor fi returnați pe același card bancar pe care l-ai folosit pentru a face achiziția. In cazul în care ai achitat comanda Cash la Livrare, vom transfera suma în contul tau bancar, din acest motiv, va trebui să ne furnizezi informațiile necesare.

Intrebari

Daca ai intrebari cu privire la politica noastră de returnare, te rugam sa ne contactezi.

Adresa Returnare:

S.C. Cary Fashion S.R.L Strada Mihnea Vodă 12, Satu Mare 44723

Descopera Selectia Noastra Variata

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stoc
 • Availability
 • Adauga in cos
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compara
Cos de cumpărături close