Cary Fashion

Termeni si conditii

 

 

Termeni si conditii
I. PRECIZARI INTRODUCTIVE
Prezentul document (impreuna cu toate documentele mentionate in acesta) stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web, www.halatemedici.ro, (in continuare „halatemedici.ro”/„Site-ul”/ „Site-ul web”), dar si conditiile privind solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul acestui Site web (denumiti in continuare „Termeni”).
Va rugam sa cititi Termenii si Politica noastra privind modulele cookie si Politica noastra de confidentialitate inainte de a utiliza Site-ul web si de solicita oferte de servicii prin intermediul acestuia. Termenii sunt accesibili tuturor utilizatorilor Site-ului, in orice moment, prin intermediul link-ului „Termeni si conditii” aflat pe pagina web. Accesand site-ul www.halatemedici.ro, dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu Conditiile de utilizare prevazute de site si de legislatia in vigoare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare sunteti rugati sa parasiti site-ul. Dumneavoastra ca utilizator sunteti in cunostinta de cauza si sunteti de acord ca operatorul/administratorul site-ului poate oricand modifica sau imbunatati interfata site-ului si a serviciilor enumerate, fara a fi nevoie de o instiintare scrisa in prealabil.

Accesarea linkurilor postate de site-urile partenere, sau utilizarea serviciilor acestora nu cad in nici un fel sub jurisdictia firmei CARY FASHION SRL, societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele daune generate de acestea.
Daca aveti orice intrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protectie a datelor, ne puteti contacta in orice moment utilizand formularul de contact.
Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii intrucat aceste prevederi vor fi aplicabile in momentul utilizarii acestui Site si in momentul solicitarii unei oferte de servicii.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile asupra Site-ului, inclusiv asupra continutului acestuia, grafica si elementele textuale, planul general, fotografii si alte componente sunt rezervate si sunt proprietatea exclusiva a Societatii. Utilizarea continutului Site-ului nu determina dobandirea de catre utilizatori a unor drepturi asupra tuturor sau a unora dintre bazele de date care sustin Site-ul. Utilizatorul este autorizat sa faca uz de aceste informatii in limitele premise de legislatia in vigoare, in special de prevederile Legii nr. 8/1996 cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe si ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Reproducerea, modificarea, transmiterea, copierea, distribuirea si republicarea intregului sau a unei parti a acestui Site in scopuri comerciale fara acordul prealabil scris al Societatii sunt strict interzise, sub rezerva unor circumstante exceptionale prevazute de legislatia in vigoare.

II. DATELE FIRMEI
Halatemedici.ro este o platforma online (site web) de vanzare de echipamente de lucru, uniforme medicale si accesorii pentru cadrele medicale cat si pentru laboratoare, farmacii, tehnicieni si industrie beauty.

SC CARY FASHION SRL, cu sediul social situat in localitatea Satu Mare, Strada Mihnea Voda 12, Judetul Satu Mare, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J30/911/2003, avand Cod Unic de Identificare RO 15827120, telefon 0774 0254 165, e-mail: [email protected]

III. Comenzi si modalitati de pret
Clienti au posibilitatea de a-si executa toate comenzile de pe pagina de internet: www.halatemedici.ro

Fiecare utilizator al Halatemedici.ro declara cu capacitate maxima utilizarea cardurilor de credit si ca au fonduri suficiente pentru a acoperi toate costurile care rezulta din achizitionarea de produse prin intermediul halatemedici.ro.

Fiecare utilizator intelege intelesul metodei “plata prin ramburs” si este de acord sa plateasca plata comenzii sale atunci cand il preia. In caz contrar, Halatemedici.ro isi rezerva dreptul de a percepe toate costurile generate de expediere si returnare, in plus fata de cele generate de restituire.

Prin apasarea butonului “confirmare” in timpul procesului de cumparare, cumparatorul declara ca accepta integral si fara rezerve totalitatea acestor conditii generale de vanzare.

Datele inregistrate de Halatemedici.ro constituie dovada tranzactiilor efectuate intre Halatemedici.ro si clientii sai.Preturile produselor noastre nu includ costurile de transport.

Halatemedici.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile in orice moment, dar produsele vor fi facturate pe baza ratelor in vigoare la momentul inregistrarii comenzilor (in functie de disponibilitatea produsului).

IV. Disponibilitate
Halatemedici.ro va depune toate eforturile pentru a-si satisface clientii in ceea ce priveste cererea pentru produse. In cazul in care produsul nu este disponibil dupa efectuarea comenzii, cumparatorul va fi informat prin e-mail cu privire la acest aspect. Clientul va hotara daca doreste returnarea banilor, sau inlocuirea produsului, sau va astepta pana acesta va fi realizat de catre echipa noastra. Ca urmare a acestei cereri, timpul de returnare a fondurilor in contul bancar al clientului va depinde de tipul cardului bancar si de conditiile fiecarei banci. Acesti termeni sunt specificati din nou in clauza “Livrare”.

V. Plata
Regulamentul de achizitie se face prin card bancar, transferenta bancara sau cashback. Cardurile bancare acceptate sunt: Visa si MasterCard, Maestro etc. In cazul in care POS-ul (Terminal Point of Sale) raporteaza negarea cardului, comanda va fi anulata automat, informand clientul despre o astfel de anulare on-line.

In cazul restituirii sau anularii comenzii, Procesarea platilor de catre banca poate dura pana la 30 de zile pana la intrarea in vigoare a sumei din cardul dvs. bancar.

VI. Securitate
Pentru securitatea dvs., sistemul de plata este prin gateway-ul de plata securizat si criptat al unei companii de procesare a platilor autorizate “PlatiOnline” Datele bancare introduse sunt criptate si transmise in siguranta catre serverele bancii si sunt verificate ulterior cu banca emitenta pentru a preveni posibile frauda si abuzul. Aceasta procedura de introducere a datelor este garantata de tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL) de 128 biti, unul dintre cele mai avansate si eficiente sisteme de protectie disponibile in prezent, datorita carora nici o terta parte nu va avea acces la aceste informatii prin Internet. introduse de client. Doar compania de procesare a platilor are acces la datele bancare legate de aceste mijloace de plata.

VII. Livrare
Timpul estimat de livrare in Romania este de 1-4 zile lucratoare pentru livrare standard. Pentru livrare expres timpul de livrare va fi specificat in timpul procesului de cumparare si va fi in functie de societatea de transport aleasa. Costurile de transport vor fi pe cheltuiala cumparatorului, exceptand campanii promotionale punctuale si comenzile peste 300lei.

Timpul de livrare si de preparare a coletului vor fi luate in considerare de la confirmarea platii. Cumparatorul nu are dreptul la nici o compensatie pentru eventualele intarzieri in livrare.

Halatemedici.ro va cere clientilor sai sa aleaga locul de livrare, specificand adresa exacta in care doresc livrarea produsului, unde il va primi intr-o perioada care va depinde de disponibilitatea produsului, precum si de agentia de transport.

Halatemedici.ro va informa clientul cu privire la iesirea comenzii din depozitul de distributie, prin trimiterea unui e-mail, furnizand de asemenea clientului un numar de urmarire. In cazul in care colectarea marfurilor este responsabilitatea Cumparatorului si cumparatorul nu il colecteaza dupa ce le-a pus la dispozitie, Halatemedici.ro are dreptul de a stoca marfurile sau, dupa ce a solicitat Cumparatorului, sa continue livrarea.

In cazul livrarilor succesive, in cazul in care cumparatorul continua sa nu preia marfurile, Halatemedici.ro va fi capabil sa rezolve angajamentul de vanzare-cumparare, anuland astfel acea parte din comanda in asteptare.

Fiecare livrare este considerata a fi efectuata de la furnizarea produsului catre client de catre transportator, materializata de sistemul de control utilizat de transportator.

Depinde de destinatar sa verifice comanda la momentul livrarii si apoi sa faca toate observatiile si revendicarile justificate, chiar sa aiba posibilitatea de a respinge pachetul daca acesta a fost deschis sau daca are semne clare de deteriorare.

Reclamatiile ar trebui sa fie directionate catre Halatemedici.ro prin e-mail la adresa pe care o veti gasi pe site-ul Halatemedici.ro

VIII. Returnari
Numai reclamatiile primite prin e-mail la [email protected]. sunt admise. Termenul limita de revendicare va fi de 14 zile de la livrarea produsului de catre compania de curierat catre client. Nu se aplica nici unui produs care a fost desigilat dupa livrare, cu exceptia cazului in care a fost detectata defectiunea tehnica inainte de utilizare.

Odata ce a fost contactat serviciul pentru clienti, va fi stabilit procesul de rambursare a sumelor contribuite de cumparator.

O astfel de returnare va fi efectuata la alegerea clientului intr-unul din urmatoarele moduri:

In acelasi mediu ca si plata, prin schimbarea pentru alte articole.  Rambursarea catre client ca urmare a acestei restituiri se va face in termenul maxim de 30 de zile de la retragere. Rambursarea produselor va avea ca rezultat o rambursare egala cu pretul de cumparare al produsului returnat.NU se returneaza costul transportului de la Halatemedici.ro catre client. Rambursarea nu include costurile de returnare ale produselor returnate de la client la Halatemedici.ro. Oricine va returna produsul va primi un e-mail prin care va informeaza cu privire la suma rambursarii.

IX. Raspunderea, litigiile si legea aplicabila
Pentru a contacta serviciul de relatii cu clientii halatemedici.ro puteti face acest lucru prin e-mail [email protected]. Halatemedici.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru incalcarea contractului incheiat in caz de forta majora, intrerupere sau greva totala sau partiala, in special servicii postale si mijloace de transport si / sau comunicatii, inundatii sau incendii. In caz de litigiu, cumparatorul va adresa prioritate Halatemedici.ro pentru o intelegere amiabila. Aceste Conditii Generale sunt reglementate de legea romana. Partile sunt de acord reciproc ca toate litigiile, indiferent de natura lor, legate de vanzarea, respectarea, executarea si interpretarea prezente, intra in competenta exclusiva a instantelor de la sediul social al Halatemedici.ro.

Halatemedici.ro isi rezerva dreptul de a modifica conditiile generale de vanzare fara notificare prealabila, fiind capabil sa modifice, sa suprime sau sa adauge atat continutul, cat si serviciile care sunt redate prin acelasi mod ca si modul in care acestea apar sau se afla pe serverele lor. Aceste modificari trebuie acceptate de catre Utilizator de fiecare data cand efectueaza o achizitie prin intermediul paginii Halatemedici.ro.

X. Raspunderea proprietarului site-ului
www.halatemedici.ro nu garanteaza absenta de virusi sau alte elemente in continut, astfel incat nu isi asuma nicio responsabilitate pentru daunele care ar putea duce la echipamente sau sisteme de utilizator de catre un posibil computer virus care ar fi putut fi contractat prin navigarea utilizatorului pe site-ul web.

In mod similar, proprietarul site-ului web www.halatemedici.ro nu controleaza sau nu garanteaza accesul continuu sau vizualizarea, descarcarea sau utilizarea corecta a articolelor si informatiilor continute pe site-ul sau web, care pot fi prevenite, impiedicate sau intrerupte de factori sau circumstante dincolo de controlul lor si nu raspunde in cazul in care intreruperile, intarzierile sau defectiunile serviciului sunt cauzate de cauze care depasesc controlul www.halatemedici.ro force majeure sau se datoreaza neglijentei sau actiunii voite ale utilizatorului.

XI. Conditii de utilizare a site-ului web
Prin utilizarea site-ului www.halatemedici.ro, se intelege ca utilizatorul a citit, inteles si acceptat in intregime si fara rezerve aceasta notificare legala, termenii de utilizare, politica de confidentialitate si alte avertismente sau instructiuni continute in acest site, utilizatorii site-ului vor face o buna utilizare a acesteia conform legii, moralei si ordinii publice.

XII. Datele dumneavoastra si vizitele dumneavoastra pe acest site web
Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui Site web si/sau solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul halatemedici.ro, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si date si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul Site-ului nu va apartin.

XIII. DEFINIRE TERMENI
a. Halatemedici.ro
b. Utilizator site – orice persoana fizica ce are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care prin accesarea site-ului web si-a dat acordul cu privire la Termeni.
c. Vanzator produse – Firma S.C. CARY FASHION S.R.L.
d. Client/Cumparator – poate fi orice persoana fizica ce are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care doreste sa achizitioneze produse.
e. Beneficiar – poate fi orice persoana fizica ce are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care accepta produsele cumparate
f. Solicitare Oferta – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator de servicii prin care Clientul transmite, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site. Aceasta nu constituie, prin ea insasi, oferta de a contracta.
g. Oferta – serviciile propuse de catre Prestator in termenii si conditiile solicitate si negociate intre parti ca urmare a solicitarii venite din partea Clientului. Oferta nu presupune si incheierea contractului de vanzare/cumparare produse in lipsa unei acceptari exprese a acesteia de catre Client.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stoc
 • Availability
 • Adauga in cos
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compara
Cos de cumpărături close